Op zoek naar een origineel kado?!

Kadoshop

Handgemaakte producten van De Colweghe

Op zoek naar een origineel cadeau? In de Kadoshop slaag je zeker!
Onze Kadoshop verkoopt een zeer divers aanbod van unieke producten die gemaakt worden door mensen met een verstandelijke beperking binnen de werkprojecten creatief en hout en zeepatelier. 

We spelen qua aanbod altijd in op de seizoenen. Hierdoor blijft ons aanbod vernieuwd en weet je zeker dat je een uniek product in handen hebt. Houdt ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwe producten. 

Heb je bepaalde wensen? Aarzel niet om deze kenbaar te maken, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden hiervoor! Vul hiervoor ons contactformulier in of mail naar lunchroom@sdwzorg.nl 

 

Zeepatelier

Sinds maart hebben wij een zinvol en creatief atelier waar met liefde en passie voor ambachtelijk werk, zeep gecreëerd wordt. 

 Met hart en ziel werken wij, volgens alle richtlijnen van de cosmetica wetgeving, aan een top product dat voldoet aan alle wensen van onze klanten. 

In ons atelier maken we veel verschillende soorten, kleuren en geurenzeep. Een bedankje voor een trouwerij, een geboortepresentje, zeepjes met eigen bedrijfslogo erop, Niks is ons te gek!

Laat je verrassen en kom een kijkje nemen in ons atelier!

Lunchroom De Colweghe

Dorpsstraat 30 4661 HP Halsteren
088-259 3365
lunchroom@sdwzorg.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 16:00 uur
Zaterdag & zondag: Gesloten

Neem contact met ons op

    Ik geef toestemming aan De Colweghe om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

    Share This