Bedankt voor uw bezoek

Laat een berichtje voor ons achter in ons gastenboek!

Gastenboek

Bedankt voor uw bezoek aan De Colweghe. We horen graag hoe u uw bezoek heeft ervaren, laat hieronder een berichtje voor ons achter!

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw email adres wordt niet gepubliceerd.
4 berichten.
Mary van der voort schreef op 17/04/2018 om 7:12 pm:
Vorige week samen met mijn schoonzusje bij jullie geluncht...was weer heerlijk en ondanks dat het druk was hoefden we niet te haasten. Super service van super vriendelijke bediening. Toppie
Petra schreef op 14/12/2017 om 2:18 pm:
Ik heb al verschillende keren bij jullie gegeten. Altijd heel gezellig, prima bediening, je voelt je thuis. Misschien een tip. Wat meer vegetarische gerechten. Ook bijv een veg. lunch. De lunch lijkt me heerlijk, maar ik heb hem nooit genomen, omdat er vlees in de gerechten en kroket zit. Jammer. Hopelijk in de (nabije) toekomst. ?
Admin-antwoord door: De Colweghe
Beste Petra, Allereerst bedankt voor uw positieve reactie! Wat betreft uw tip, wil ik u laten weten dat het bij ons altijd mogelijk is om een vegetarische lunch te bestellen. Als u dit van tevoren aangeeft bij het reserveren, houden wij hier rekening mee. Vriendelijke groet, Team De Colweghe
Joyce schreef op 01/12/2017 om 10:15 am:
Een top locatie om heerlijk te lunchen. Prima verzorgd door de dames en heren.
Anne-Marie Jansen schreef op 01/12/2017 om 10:12 am:
Lieve allemaal, wij brengen regelmatig een bezoek aan de Colweghe. Een fijne plek voor een kop koffie met heerlijke huisgemaakte taart of een lekker broodje. De ontvangst is altijd heel hartelijk, wij voelen ons er prima thuis. Voor een apart kadootje ook een super adres. Er wordt met liefde gewerkt en dat merk je aan alles. En dan nu de website.. Toppie! Ga zo door kanjers!! En tot snel ?

Lunchroom De Colweghe

Dorpsstraat 30 4661 HP Halsteren
088-259 3365
lunchroom@sdwzorg.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 16:00 uur
Zaterdag & zondag: Gesloten

Neem contact met ons op

Ik geef toestemming aan De Colweghe om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals staat omschreven in de privacyverklaring.

Share This